Hirvonen mizeaza pe revansa in Raliul Iordaniei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.03.2010
Mikko Hirvonen sustine ca BP Ford a rezolvat problemele care l-au impiedicat sa lupte pentru victorie in Raliul Mexicului.

Dupa ce a dominat autoritar Raliul Suediei, Mikko Hirvonen s-a vazut in imposibilitatea de a aspira la victorie in a doua etapa a sezonului, desfasurata la inceputul lunii martie in Mexic.

Performantele modeste ale masinii Ford Focus RS WRC au atras atentia echipei, care a testat cateva componente si setari noi in cadrul unui test efectuat recent in Sardinia. Pe baza informatiilor acumulate, Hirvonen este increzator ca echipa a depasit problemele.

"Am analizat motivele pentru care nu am fost atat de competitivi pe cat speram in ultima etapa din Mexic si am incercat cateva optiuni in timpul testului din Sardinia. Sunt increzator ca vom fi competitivi in Iordania", a declarat finlandezul.

Iordania a debutat in Campionatul Mondial de Raliuri in 2008, fiind prima tara din Orientul Mijlociu care patrunde in calendarul competitional. Hirvonen considera ca aceasta etapa va fi mai dificila decat cea din Mexic pentru ca notitele vor fi mult mai dificil de urmat din cauza traseului preponderent prin desert.

"Este cel mai dificil raliu al anului din punct de vedere al notilor de drum.

Este rapid si sectiunile de viteza sunt marcate de creste mici. Dar ritmul se poate schimba dintr-o data. Nu exista arbori in desert pentru a-i utiliza la itinerariu, astfel ca notitele trebuie sa aiba o acuratete foarte mare", a adaugat el.

Raliul Iordaniei va avea loc in perioada 1-3 aprilie.

Via | BP Ford

Taguri: BP Ford, Hirvonen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru