Hirvonen: "Nu sunt de vină pentru rezultatele slabe"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.06.2010
Miko Hirvonen susţine că rezultatele modeste din acest an nu au nicio legătură cu stilul său de pilotaj şi admite că va avea difucultati în raliurile pe asfalt.

După victoria obţinută în etapa de debut din Suedia, Miko Hirvonen nu a reuşit să ţină pasul cu Sebastien Loeb şi, ulterior, a fost depăşit în clasamentul general şi de Sebastien Ogier.

Chiar dacă şi coechipierul său Jari Matti Latvala i-a făcut viaţa grea la BP Ford, finlandezul susţine că rezultatele modeste nu au drept cauză stilul său de pilotaj.

"Sunt mult mai mulţumit de mine decât după Raliul Noii Zeelande. În Portugalia m-am chinuit să fiu în formă, dar am abordat raliul puţin diferit şi am avut o perioadă bună. M-am bucurat să pilotez şi maşina a fost bună, dar pur şi simplu nu am fost acolo sus. Ştiu că nu am greşit cu nimic, dar pur şi simplu nu ajugem acolo în acest moment", a declarat el citat de site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri.

Următoarele patru raliuri vor avea loc pe asfalt, iar Hirvonen anticipează că va avea dificultăţi majore în a menţine ritmul cu rivalii de la Citroen. Acesta este motivul pentru care pilotul BP Ford aştepta cu nerăbdare ultimele trei etape, care vor avea loc pe pietriş în Finlanda, Japonia şi Marea Britanie.

"Sunt sigur că voi fi mai competitiv în acest trei raliuri.

Suprafaţa este puţin mai moale şi pneurilor pot "muşca" din această. În Portugalia am avut o suprafaţă foarte dură şi, la prima ieşire pe traseu, pneurile alunecau, iar la o doua ieşire trebuie să menţii controlul pe drumul îngust. Sunt mult mai încrezător în aceste trei raliuri pe pietriş, pentru că îmi plac şi le cunosc foarte bine", a mai precizat Hirvonen.

Via | WRC

Taguri: BP Ford, Hirvonen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru