Hirvonen: "Raliul Mexicului va fi mai dificil"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.02.2010
Mikko Hirvonen a admis ca va fi mai dificil sa obtina victoria in Raliul Mexicului din cauza conditiilor de drum mai dificile decat in Suedia.

Hirvonen a castigat fara emotii Raliul Suediei, prima etapa din sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri, impunandu-se categoric in fata rivalului sau Sebastien Loeb.

Victoria repurtata pe zapada il va obliga insa pe finlandez sa porneasca primul in etapa din Mexic ce va avea loc pe o suprafata de pietris care va fi in avantajul lui Loeb. Pilotul a admis ca acest lucru va reprezenta un dezavantaj in lupta pentru victorie cu rivalul sau.

"Vom vedea ce putem face, insa Mexic va reprezenta o provocare. Este evident ca drumul va fi o problema mai mare decat in Suedia, iar daca pleci primul in probele speciale vei curata traseul. Asa ca va fi mai dificil si vom pierde ceva timp in probele de vineri", a declarat pilotul echipei BP Ford pentru site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri.

Pe de alta parte, este cunoscut faptul ca Loeb este mai experimentat pe pietris decat Hirvonen, iar pilotul finlandez va incerca sa reduca decalajul prin cateva antrenamente pe aceasta suprafata.

Antrenamentele vor avea loc in Spania cu o saptamana inainte de Raliul Mexicului programat sa inceapa in 4 martie.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru