Hirvonen: "Va fi greu să-l înving pe Loeb în Marea Britanie"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.10.2011
Mikko Hirvonen a admis că va avea dificultăţi să-l învingă pe Sebastien Loeb în Marea Britanie în încercarea de a cuceri titlul mondial în WRC.

Mikko Hirvonen trebuie să recupereze opt puncte în clasamentul general în faţa lui Sebastien Loeb pentru a câştiga primul titlu mondial în Campionatul Mondial de Raliuri, iar etapa decisivă va avea loc pe macadamul din Marea Britanie.

Deşi în mod obişnuit are performante bune pe astfel de suprafeţe, pilotul echipei Ford a admis că misiunea de a-l învinge pe Loeb va fi una dificilă.

"Va fi greu, totul trebuie să decurgă perfect pentru mine acolo. Singurul lucru pe care pot să-l fac este să câştig raliul şi Power Stage-ul. Acesta este singurul mod în care pot lupta pentru titlu", a declarat finlandezul.

Hirvonen şi Loeb au luptat pentru titlul mondial până în ultima etapă şi în sezonul 2009, atunci când pilotul echipei Citroen nu a avut însă nicio problemă să câştige. Hirvonen speră însă ca situaţia să fie diferită în acest an şi să fie scutit de probleme tehnice.

"Întotdeauna am fost în formă bună acolo în ultimii ani şi cred că şi în acest an va fi la fel.

va fi o luptă bună. Trebuie doar să mă asigur că nu avem probleme în acest an", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru