Hirvonen vrea să-şi prelungească contractul cu Ford pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.09.2011
Mikko Hirvonen a dezvăluit că intenţionează să-şi prelungească contractul cu Ford pentru sezonul 2012 al WRC.

Actualul contract al lui Mikko Hirvonen cu Ford expiră la finalul acestui sezon, iar pilotul finlandez este determinat să-şi prelungească acordul cu scopul de a lupta pentru titlul mondial.

Totuşi, înainte de semnarea unui nou contract, finlandezul trebuie să aştepte un anunţ oficial al constructorului american privind participarea în Campionatul Mondial de Raliuri în 2012, întrucât obligativitatea acestuia de a concura în WRC expiră tot la finalul acestui an.

"Încă nu sunt sigur care este situaţia cu implicarea celor de la Ford, dar întotdeauna am avut o perioadă bună la echipă, aşa că în mod sigur mi-ar plăcea să stau", a declarat el pentru publicaţia Motorsport News.

Coechipierul său Jari Matti Latvala are deja contract pentru sezonul 2012 şi nu are nicio intenţie să-l rezilieze înainte de termen. "Dacă Ford continuă, atunci voi fi aici. Principala preocupare este ca Ford să obţină contractul pentru a continua participarea", a precizat el.

Hirvonen concurează pentru Ford din sezonul 2006 şi a devenit liderul echipei în 2008, înainte de a rata titlul mondial în 2009 pentru un singur punct în favoarea septuplului campion mondial Sebastien Loeb.

Via | WRC

Taguri: Ford, Hirvonen, Latvala

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru