Hyundai i-a făcut o ofertă lui Kubica pentru sezonul 2014

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a primit o ofertă din partea celor de la Hyundai pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2014, potrivit presei spaniole.

Esential 2 victorii a obtinut Robert Kubica in acest an la clasa WRC2
Performanţele înregistrate de Robert Kubica la clasa WRC2 din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri cu un Citroen DS3 RRC au atras atenţia celor de la Hyundai, care se pregătesc de participarea în competiţie cu modelul i20 WRC.

După ce a câştigat două etape şi a obţinut un loc doi în cele patru raliuri la care a luat start, polonezul a primit o ofertă concretă din partea constructorului sud-coreean. Informaţia a fost dezvăluită de publicaţia spaniolă AS, care adaugă că negocierile vor continua şi pe parcursul acestui weekend cu ocazia Raliului Germaniei.

Urmareste Automarket
Hyundai va trebui însă să-l convingă pe Kubica că îi poate pune la dispoziţie un echipament superior comparativ cu cel oferit de Citroen.
Constructorul francez şi-a anunţat deja interesul de a-l promova pe polonez la clasa WRC, însă şeful Yves Matton a admis că planurile vizează doar un contract pentru câteva etape, şi nu pentru un sezon complet.

De altfel, tocmai oportunitatea de a participa la un sezon complet l-ar putea determina pe Kubica să aleagă Hyundai în detrimentul celor de la Citroen. Francezii au anunţat anterior că o decizie cu privire la linia de piloţi pentru sezonul următor va fi luată după Raliul Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Via AS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru