Ken Block, impresionat de Ford Focus RS WRC

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.02.2010
Ken Block a laudat calitatile masinii Ford Focus RS WRC, la volanul careia va debuta in Campionatul Mondial de Raliuri.

Cascadorul american Ken Block va debuta in WRC in Raliul Mexicului de la inceputul lunii martie, urmand sa piloteze un model Ford Focus RS WRC pentru echipa Monster Rally Team. Block priveste cu incredere noua provocare din cariera sa si sustine ca a fost impresionat de calitatile masinii fabricate de constructorul american.

"Ford Focus RS WRC este cea mai incredibila piesa de raliu pe care am pilotat-o vreodata. Sunt cu adevarat motivat sa urc in aceasta masina datorita pozitiei pe care o are in lumea raliurilor. Este una dintre cele mai bune masini de raliu construite vreodata", a declarat el.

Americanul a avut o singura zi la dispozitie sa se aclimatizeze cu masina, intrucat concureaza in paralel in competitia Rally America, iar testele programate anterior in Marea Britanie au fost anulate din cauza caderilor masive de zapada. Chiar si in aceste conditii, Block este nerabdator sa debuteze in cea mai importanta competitie de raliuri din lume.

"Din pacate am avut numai 170 de km de teste, adica aproximativ 10% din ceea ce as avea nevoie cu adevarat pentru a fi pregatit pentru un eveniment de WRC.

Doar atat am avut la dispozitie, asa ca am parcurs cat de multi km am putut intr-o singura zi. Acesta este nivelul meu de pregatire dupa o singura zi de teste pentru debutul in WRC in Mexic", a mai precizat el.

Pe langa Raliul Mexicului, Block va concura in WRC in acest sezon in alte sase etape.

Via | RallyBuzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru