Kimi Raikkonen a testat in premiera Citroen C4 WRC

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.01.2010
Noul pilot al echipei Citroen Junior a testat masina la bordul careia va lua startul in cadrul editiei 2010 a WRC.

Kimi Raikkonen a testat ieri pentru prima data un C4 WRC, modelul la volanul caruia va concura in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri in sezon 2010. Finlandezul - care in acest sezon a lasat Formula 1 pentru cea de-a doua echipa a celor de la Citroen din WRC - a avut la dispozitie cateva ore pentru a incerca masina pe un macadam privat al echipei franceze.

Testul lui Raikkonen s-a rezumat la parcurgerea a 50 de kilometri la bordul unui model 100% nou pentru el, debutul oficial al finlandezului intr-o competitie organizata urmand sa aiba loc la Raliul Arctic Lapland, in 28 ianuarie.

"M-am bucurat sa ma intalnesc cu echipa pentru prima data si a fost bine ca am incercat cateva lucruri diferite pentru mine. Am fost foarte interesat sa analizez cum se schimba comportamentul masinii in momentul in care schimbi cateva setari. Acum, sunt extrem de nerabdator sa urc din nou la volanul masinii", a spus Raikkonen dupa testul din complexul Satory.

Kimi Raikkonen va concura in 2010 pentru echipa Citroen Junior, debutul sau ca pilot titular la o mare echipa in WRC urmand sa aiba loc in prima etapa a competitiei, care va avea loc in 12 februarie in Suedia.

via | Citroen Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru