Kubica participa in prima etapa din Campionatul Italian de Raliuri

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.04.2010
Robert Kubica va concura in acest weekend in prima etapa din Campionatul Italian de Raliuri la volanul unei masini Renault Clio Super 1600.

Robert Kubica a decis sa profite de pauza de trei saptamani din Formula 1 pentru a se relaxa cu una dintre cel mai mari pasiuni ale sale: cursele de raliuri.

In acest sens, polonezul va participa in acest weekend la Raliul Mille Miglia, prima etapa din cadrul Campionatului Italian de Raliuri. El va concura la volanul unui Renault Clio Super 1600 fabricat chiar de constructorul pentru care piloteaza in Formula 1.

Kubica nu este la prima experienta de acest gen in 2010. El a fost unul dintre concurentii din Raliul Monte Carlo, prima etapa a competitiei Intercontinental Rally Challenge, insa acolo a condus un Renault Clio R3, mai putin dotat decat masina pe care o va utiliza la finalul acestei saptamani.

Anterior, polonezul nu si-a ascuns dorinta de a participa in cat mai multe raliuri in acest an, in functie de programul pe care il are cu Renault in Formula 1.

Via | MaxRally

Comentarii (3)

  • IRC
    IRC = Intercontinental Rally Challenge. Nu International.
    7 0
  • Stanila
    saracu ce fata de copil facut in flori are
    2 17
  • du-te mah
    @Stanila
    tu te-ai uitat in oglinda?
    14 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru