Latvala a făcut o demonstraţie în Marea Britanie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.06.2010
Jari Matti Latvala a participat la un raliu demonstrativ în Marea Britanie alături de Mikko Hirvonen şi Henning Solberg.

La scurt timp după încheierea Raliului Portugaliei, Jari Matti Latvala, unul dintre cei doi piloţi ai echipei de uzină BP Ford, a participat la un raliu demonstrativ în localitatea Derbyshire din Marea Britanie.

Pilotul finlandez şi-a încântat fanii la volanul maşinii Ford Focus RS WRC pe o probă specială care în trecutul apropiat a făcut parte şi din Raliul Marii Britanii.

"Sunt foarte impresionat de acest eveniment. Au fost foarte mulţi oameni şi este evident că a fost vorba de fani adevăraţi ai raliurilor. Proba a fost frumoasă, ar fi fost bine să fie puţin mai lungă, dar săritura de la mijloc mi-a plăcut foarte mult. A fost o săptămână interesantă. Am pilotat maşina pe pietriş şi asfalt (n.r - pentru un material publicitar), iar asta a reprezentat un antrenament pentru această probă specială", a declarat el la finalul evenimentului.

Latvala a fost acompaniat la aceasta demonstraţie de coechipierul sau Mikko Hirvonen şi de Henning Solberg, pilotul echipei Stobart Ford.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • guess who
    Concursurile Automarket.ro = MAREE HOTIEEEE
    Se pare ca ati intrat in clubul select al siteurilor care organizeaza concursuri fictive de dragul de a minti lumea !! RusineEE!!! Mi-e sila deja de astfel de specimene!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru