Latvala confirmă negocierile cu Volkswagen pentru 2013

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.05.2012
Jari Matti Latvala a confirmat că negociază semnarea unui contract cu Volkswagen pentru sezonul 2013, însă susţine că nu a luat încă o decizie finală.

Contractul lui Jari Matti Latvala cu Ford urmează să expire la finalul acestui sezon, iar finlandezul a dezvăluit că viitorul său în cadrul echipei este incert datorită interesului manifestat de Volkswagen pentru serviciile sale.

Finlandezul susţine însă că este departe de o decizie finală şi nu exclude varianta de a rămâne la Ford pentru cel puţin încă un sezon.

"Este adevărat că Volkswagen este interesată de mine. Timo Jouhki (n.r - managerul lui Latvala) discută în prezent cu liderii echipei germane. Prioritatea mea este să am un monopost competitiv în 2013, dar înainte de a lua o decizie vreau să vorbesc cu Ford. Mă simt bine în această echipă şi, întrucât Fiesta RS WRC este competitivă, aş putea decide să rămân. Aşa că nimic nu este încă stabilit", a declarat el citat de publicaţia franceză AutoHebdo.

Latvala spera să lupte alături de Ford pentru a cuceri titlul mondial în acest sezon, însă o serie de abandonuri şi accidentarea care l-a împiedicat să participe în Raliul Argentinei au făcut că pilotul să ocupe doar locul şase în clasamentul general la finalul primelor cinci raliuri.

Până în prezent, Volkswagen a anunţat numele unui singur pilot pentru 2013 în persoana lui Sebastien Ogier, care a concurat în 2011 pentru Citroen.

Via | AutoHebdo

Comentarii (2)

  • Sunt curios pe ce masina va concura pe up?sau poate pe polo...cine stie! si sunt curios si de rezultate!!!
    1 2
  • Va fi Polo.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru