Latvala: "Mi-a fost teamă că nu voi mai pilota la fel de bine"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.05.2012
Jari Matti Latvala a admis că s-a temut că nu va mai putea evolua la capacitate maximă după accidentul care l-a împiedicat să participe în Raliul Argentinei.

Jari Matti Latvala a revenit în WRC cu ocazia Raliului Greciei după o absenţă de o etapă cauzată de un accident suferit în Finlanda la schi fond.

Pilotul echipei Ford a admis că a avut dubii cu privire la viteza cu care va concura pe traseele dificile din Grecia, însă consideră că a demonstrat că este cel puţin la fel de rapid ca şi înainte de accident.

"A fost grozav să revin şi bineînţeles că am avut unele dubii. Băieţii au parcurs 500 de kilometri în Raliul Argentinei, iar eu am ratat asta. Am făcut câteva antrenamente cu notiţele şi din fericire am avut parte de un test, dar este evident că am avut dubii. A fost bine să văd că încă sunt rapid", a precizat finlandezul.

Declaraţiile sale sunt acoperite de fapte în condiţiile în care Latvala a fost cel mai rapid în 10 dintre cele 22 de probe speciale din Raliul Greciei. Cu toate acestea, o pană şi o problemă suplimentară la frâne l-au împiedicat să lupte pentru victorie, ocupând în final ultima treaptă a podiumului.

Latvala s-a îndepărtat astfel şi mai mult de titlul mondial, întrucât ocupă locul şase în clasamentul general cu 28 de puncte şi are de recuperat 53 de puncte în faţa liderului Sebastien Loeb.

Via | MaxRally

Taguri: Ford, Latvala

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru