Latvala va rata Raliul Argentinei din cauza unui accident la schi fond

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.04.2012
Jari Matti Latvala va absenta din Raliul Argentinei în urma unui accident suferit în Finlanda în timpul unui antrenament de schi fond.

Ford nu va putea miza pe serviciile lui Jari Matti Latvala în Raliul Argentinei programat la sfârşitul acestei luni după ce pilotul finlandez a avut parte de un accident în timpul unui antrenament de schi fond în ţara sa natală.

Latvala a alunecat, a căzut pe umărul stâng şi a fost operat joi, urmând să aibă şapte şuruburi în umărul stâng pe tot parcursul perioadei de recuperare.

Oficialii echipei americane speră ca Latvala să fie apt să revină în WRC cu ocazia Raliului Greciei programat la sfârşitul lunii mai.

"Schiul fond face parte din programul său regulat de antrenament şi este bun la acest sport. Din păcate, el a suferit o cădere majoră şi a trebuit să se retragă din Raliul Argentinei pentru a avea cea mai bună oportunitate de a fi pregătit pentru Raliul Greciei de la sfârşitul lunii mai", a declarat un purtător de cuvânt al echipei Ford.

Ford nu a anunţat încă numele pilotului care îl va înlocui pe Latvala în Argentina, însă Ott Tanak şi Mads Ostberg sunt consideraţi favoriţi.

Latvala a avut un debut dezamăgitor de sezon după ce a abandonat în trei dintre primele patru etape ale noului sezon, însă a câştigat Raliul Suediei.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru