Loeb anticipeaza un raliu dificil in Iordania

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.03.2010
Sebastian Loeb considera ca va fi greu sa repete victoria din Mexic, intrucat Raliul Iordaniei este dificil, iar cei de la BP Ford vor reveni in forta.

Sebastian Loeb a preluat conducerea in clasamentul general dupa victoria repurtata in Mexic, insa pilotul echipei Citroen Total admite ca nu va avea o misiune usoara in Iordania la finalul acestei saptamani.

Sextuplul campion mondial prevede o revenire in forta a celor de la BP Ford, care se va adauga dificultatii cunoscute a desertului din Iordania.

"Am dominat in Mexic, insa nu ne putem relaxa acum, pentru ca stiu ca rivalii nostri vor reveni la cea mai buna forma in weekend-ul urmator. Evident, o noua victoria ar fi binevenita pentru noi si Citroen, dar nu va fi un raliu usor. Probele speciale au loc chiar in mijlocul desertului, nu exista marcaje si de multe ori pilotam fara sa vedem, asa ca este usor sa lovim una dintre pietrele care marcheaza ruta. Trebuie sa fim foarte precisi in luarea notitelor", a declarat francezul in cadrul unui preview al echipei sale.

Citroen a efectuat un test in sudul Spaniei pentru a evalua cateva configuratii noi pentru masina C4 WRC in contextul mediului arid in Orientul Mijlociu.

"Dezvoltarea lui C4 WRC a atins nivelul maxim si nu ne asteptam la evolutii majore, dar acest test a fost indispensabil.

Nivelul global de concurenta este atat de ridicat incat chiar si un mic detaliu poate face diferenta intre infrangere si victorie. Am evaluat setarile la maxim prin mici ajustari ale acestora", a declarat Dani Sordo, coechipierul lui Loeb.

Raliul Iordaniei va avea loc in perioada 1-3 aprilie.

Via | Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru