Loeb ar putea concura în WRC şi în sezonul 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.11.2010
Sebastien Loeb nu exclude posibilitatea de a concura în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2012, deşi iniţial a anunţat că se va retrage la finalul anului viitor.

Sebastien Loeb a dezvăluit cu două luni în urmă că intenţionează să se retragă din Campionatul Mondial de Raliul la sfârşitul sezonul 2011, considerând că şi-a asumat deja suficient de multe riscuri pe parcursul carierei.

Cu toate acestea, cel de-al şaptelea titlu mondial l-a determinat să-şi regândească priorităţile, francezul sugerând acum că este posibil să rămână în competiţie şi în 2012.

"Singurul lucru pe care îl pot spune este că nu voi continua pentru mult timp de acum înainte, asta este sigur. Nu ştiu care este planul, planul este să pilotez anul viitor şi să văd ce se întâmplă. Dacă mă bucur şi încă mă distrez, atunci cine ştie? Dacă era vorba să mă retrag nu aş fi făcut toată munca cu noua maşină (n.r - Citroen DS3 WRC). Anul viitor va fi un sezon interesant", a declarat pilotul echipei Citroen WRC.

La rândul său, Olivier Quesnel, şeful Citroen WRC, consideră că Loeb va rămâne în WRC şi în 2012 dacă va obţine rezultate bune cu Citroen DS3 WRC în sezonul următor.

"Puteţi fi siguri că, dacă Loeb se descurcă bine anul viitor, va rămâne în 2012.

Dar dacă începe să aibă probleme, să piardă sau crede că nu mai este cel mai bun, atunci se va opri. În prezent, nu ştie nici el când se va retrage, dar cu siguranţă se bucură încă", a precizat el.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru