Part-time: Sebastien Loeb revine în Campionatul Mondial de Raliuri alături de Citroen

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb revine în Campionatului Mondial de Raliuri alături de copilotul Daniel Elena și de Citroen. Francezul a programat doar trei etape, fanii urmând să-l încurajeze în Mexic, Corsica și Spania.

Pasionații de motorsport au un motiv în plus de bucurie. Sebastien Loeb, cel care s-a impus de 9 ori în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), revine în sezonul 2018 alături de echipa Citroen.

Francezul o să concureze împreună cu navigatorul Daniel Elena în trei dintre cele 13 etape ale sezonului viitor. Fanii îl vor putea încuraja pe Loeb în rundele din Mexic, Corsica și Spania.

Mutarea Citroen nu ne surprinde, întrucât pilotul francez a mers cu modelul C3 WRC, iar reacțiile în urma testului au fost unele pozitive. O astfel de decizie a venit natural, iar Loeb a confirmat acest lucru. Mai mult decât atât, pilotul francez spune că vrea doar să se bucure de experiența în noua mașină și nu are niciun obiectiv stabilit. 

Anul viitor, francezii vor miza în continuare pe serviciile lui Kris Meeke. Acesta o să aibă un sezon complet în WRC, iar poziția în clasamentul general pe echipe o să fie consolidată de tânărul Craig Breen (10 etape). Citroen nu-l uită nici pe Khalid Al Qassimi.

Acesta o să piloteze al treilea Citroen C3 WRC în doar câteva etape din sezonul viitor.

Anul acesta, Citroen s-a folosit și de serviciile lui Stephane Lefebvre, dar tânărul pilot francez a fost "retrogradat" în WRC2, unde o să parcurgă sezonul cu proaspătul Citroen C3 R5.

Comentarii (1)

  • S-a luat dupa Titi Aur ;-P
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru