Loeb, emoţionat până la lacrimi de cucerirea unui nou titlu în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.10.2010
Sebastien Loeb a fost emoţionat până la lacrimi de câştigarea celui de-al şaptelea titlu mondial consecutiv în Campionatul Mondial de Raliuri.

Victoria obţinută duminică în Raliul Franţei i-a adus lui Sebastien Loeb al şaptelea titlu mondial consecutiv în cea mai importantă competiţie de raliuri din lume, iar pilotul echipei Citroen WRC are numeroase motive de satisfacţie de natura personală: a câştigat un nou titlu mondial în propria sa ţară, iar ultima probă specială s-a desfăşurat chiar în oraşul său natal, fiind aclamat de un număr semnificativ de spectatori.

"Mă aşteptam ca acest raliu să fie popular, dar am fost foarte surprins să văd atât de multă lume special pentru raliu. Nu mă aşteptam să fie atât de mulţi oameni peste tot: pe probele speciale, pe drumuri, fluturându-şi mâinile în faţa propriilor case, în parcul de service, peste tot. Şi totul într-o atmosferă foarte frumoasă. Am fost cu adevărat bucuros să văd asta", a declarat francezul.

De altfel, organizatorii au anulat penultima proba specială pentru că nu au putut garanta securitatea numeroşilor fani prezenţi pe traseu.

Ulterior, după ce a încheiat ultima probă specială în oraşul său natal, Loeb a fost întâmpinat de soţia sa şi de numeroşi prieteni şi membri ai familiei, moment în care a izbucnit în lacrimi (vezi video mai jos).

"Am lăcrimat puţin. În special când mi-am văzut prietenii aşteptându-mă. A fost incredibil, nu am putut pilota rapid în acea probă. Am încercat la început, dar apoi doar am condus. Nu sunt obişnuit să mi se acorde atâta atenţie precum aici. Pentru că aici au fost atât de mulţi oameni care m-au sprijinit. A fost foarte greu, dar am încercat să fac totul cum trebuie şi m-am concentrat pe raliu. A fost grozav", a adăugat el.

Iată modul în care a fost întâmpinat Loeb de familie şi prieteni la finalul Raliului Franţei: 



Comentarii (1)

  • SIMPLY THE BEST
    LOEB poate sta alaturi de ROSSI si SCUMACHER ( zeii motorsportului )
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru