Loeb îl acuză pe Ogier că i-a stricat imaginea

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.11.2011
Sebastien Loeb susţine că Sebastien Ogier i-a stricat imaginea atunci când acesta a acuzat Citroen că îl protejează pe septuplul campion mondial.

Relaţiile dintre Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier au devenit din ce în ce mai tensionate pe parcursul sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri, punctul critic fiind atins în Raliul Germaniei, acolo unde Ogier a acuzat Citroen că îl favorizează pe Loeb, în ciuda faptului că amândoi ar fi trebuit să beneficieze de un tratament similar.

La aproape trei luni distanţă, septuplul campion mondial susţine că imaginea sa a fost puternic afectată de acele declaraţii făcute de ogier.

"Unele dintre comentariile sale m-au deranjat pe parcursul Raliului Germaniei. A spus că am cerut protecţie din partea echipei şi nu mi-a plăcut asta. Ogier mi-a rănit imaginea, pe când eu am fost mai mult sau mai puţin elogios la adresa lui şi a performanţelor sale", a declarat el în cadrul unui amplu interviu acordat publicaţiei L'Equipe.

Loeb şi-a prelungit recent contractul cu Citroen până la finalul sezonului 2013, însă a admis că a oscilat foarte mult până când a luat decizie finală.

"Mi-am schimbat decizia în fiecare minut. L-am abordat pe reprezentantul presei cu trei minute înainte să trimită comunicatul de presă şi i-am spus că încă nu ştiu!", a mai precizat el.

Via | L'Equipe

Taguri: Citroen, Loeb, Ogier

Comentarii (1)

  • florin8
    Daca nu ma insel primul care a facut acuzatii a fost Leob in raliul greciei cand a iesit pe pozitia secunda dupa Ogier,...iar de acolo a inceput tot acest ''circ''.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru