Loeb nu îl va ajuta pe Ogier să câştige titlul mondial

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.04.2011
Sebastien Loeb susţine că va încalca eventualele ordine de echipă primite de la Citroen şi nu-l va ajuta pe Sebastien Ogier să câştige titlul mondial.

După cele şapte titluri mondiale cucerite consecutiv după 2004 alături de Citroen, Sebastien Loeb are o misiune semnificativ mai dificilă în acest sezon.

Sebastien Ogier, noul său coechipier, îi pune deja probleme după ce a cucerit recent Raliul Portugaliei, iar lupta dintre cei doi se anunţă una echilibrată.

Citroen nu exclude posibilitatea de a impune ordine de echipă dacă unul dintre cei doi nu va ţine pasul cu celălalt, dar Loeb susţine că nu îl va ajuta pe Ogier decât dacă nu va mai avea şanse matematice la trofeu. "Dacă ai cu 50 de puncte mai mult cu două etape până la finalul campionatului te voi lăsa să câştigi. Dacă ai două puncte mai mult, nu", i-a transmis Loeb coechipierului său cu ocazia Raliului Portugaliei.

Pe de altă parte, Loeb a admis că este dificil să lucreze cu un pilot atât de rapid precum Ogier, motiv pentru care ar fi preferat să nu concureze în aceeaşi echipă. "Cu siguranţă ar fi fost mai uşor, pentru că ce s-a întâmplat în Mexic ar fi fost normal (n.r - Loeb a câştigat după abandonul lui Ogier, dar Citroen a pierdut 18 puncte).

Trebuie să ne luptăm fără ordine de echipă, luptăm unul împotriva celuilalt şi trebuie să ne apărăm echipa. Suntem în aceeaşi echipă când concurăm amândoi în frunte şi cu siguranţă este complicat pentru toată lumea să ştie ce are de făcut", a mai precizat el.

Via | WRC

Taguri: Citroen, Loeb, Ogier

Comentarii (1)

  • ced caincepe sa semene cu duelul rossi-lorenzo...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru