Loeb nu va concura in cursa de 24 de ore de la Le Mans

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.02.2010
Sebastien Loeb a renuntat la planurile de a concura in cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an, intrucat prefera sa se concentreze pe WRC.

Sebastien Loeb a confirmat de mai multe ori ca ar putea lua startul in celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans la volanul unei masini Peugeot, insa in cele din urma a decis sa renunte la aceasta idee, potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia franceza Auto Hebdo.

Francezul a luat aceasta decizie in ciuda faptului ca primise acordul explicit al lui Olivier Quesnel, seful Citroen Racing, pentru a concura in aceasta cursa de anduranta. Motivele pentru care sextuplul campion mondial de raliuri a preferat sa stea departe de Le Mans sunt multiple, insa toate au legatura cu Campionatul Mondial de Raliuri.

Pilotul echipei Citroen Total este determinat sa lupte pentru un nou titlu mondial si a ajuns la concluzia ca o aventura la Le Mans i-ar putea distrage atentia. Pe de alta parte, Citroen este in plin proces de testare a noii masini Citroen DS3 WRC, cu care francezii vor aborda sezonul 2011 al competitiei, iar Loeb vrea sa le acorde intregul sprijin in procesul de tranzitie de la Citroen C4 WRC.

Via | Auto Hebdo

Taguri: Citroen, Le Mans, Loeb

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru