Loeb: "Sunt prea bătrân pentru a concura în F1"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.11.2010
Sebastien Loeb exclude participarea în Formula 1 din considerente de vârstă şi argumentează acest lucru prin titlul mondial cucerit de Sebastian Vettel.

După cele 7 titluri mondiale cucerite în Campionatul Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb a reintrat în atenţia presei internaţionale cu o posibilă mutare în Formula 1, ştiut fiind faptul că francezul a testat anterior pentru Red Bull Racing.

Pilotul echipei Citroen WRC a exclus însă această posibilitate, afirmând că este prea bătrân pentru a concura la  nivel înalt, în special pentru că nu are experienţă.

"Nu cred că (n.r - Formula 1) este un potenţial viitor. Acum am 36 de ani şi, când vezi venind tineri de 20 de ani, este puţin cam târziu. Dacă voi avea oportunitatea de a pilota un monopost de Formula 1 cu siguranţă o voi accepta, dar nu am planuri pentru o carieră", a declarat francezul în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune CNN.

Loeb a avut cuvinte de laudă la adresa lui Sebastian Vettel, care a devenit duminică cel mai tânăr campion mondial din istoria Formulei 1.

"A făcut o treabă perfectă. Îl cunosc puţin şi mă bucur pentru el.

Pare un tip foarte drăguţ. Mă bucur pentru Red Bull, pentru că acum au titluri şi în Formula 1, şi în WRC", a mai precizat el.

Loeb a fost foarte aproape să concure în Formula 1 în Marele Premiu din Abu Dhabi din sezonul 2009 pentru Toro Rosso, însă FIA a refuzat să-i acorde licenţa necesară.

Via | Motorsport | MaxRally

Taguri: Loeb, Vettel

Comentarii (2)

  • Loeb: "Sunt prea bătrân pentru a concura în F1"
    Asa arata un om cu simtul masurii si al ridicolului. Un mare campion trebuie sa fie si un mare om care sa stie cat de mare este "plapuma" la care se poate intinde.
    Bravo Loeb!
    Aviz Raikkonen, Schumacher si alti "voinici" care au impresia ca pot face orice, la orice varsta si reusesc doar sa se umple de penibil.
    10 12
  • tech_nick
    @rolf...
    ...doua fraze pline de adevar! Trebuie s-o citeasca neaparat, cat de multi! Subscriu!!!
    6 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru