Loeb, surprins de evoluţia modestă a lui Hirvonen

de Daniel Popescu
Joi, 18.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb este surprins că Mikko Hirvonen nu a reuşit să se implice în lupta pentru titlul mondial în WRC, după ce în anii anteriori a terminat frecvent pe locul doi.

Esential 61 de puncte a castigat Hirvonen in sapte etape de WRC
68 de puncte a obtinut Loeb in numai trei etape din acest sezon
Mikko Hirvonen a fost considerat unul dintre principalii favoriţi la titlu în Campionatul Mondial de Raliuri după retragerea parţială a lui Sebastien Loeb din competiţie.

Ipoteza era cu atât mai credibilă cu cât finlandezul a terminat de trei ori pe locul doi în ultimii patru ani, de fiecare dată în urma nonuplului campion mondial.

Totuşi, după primele şapte etape ale sezonului, Hirvonen ocupă doar locul cinci în clasamentul general cu 61 de puncte, cele mai mari performanţe fiind locul doi ocupat în Mexic şi Portugalia. În plus, el are cu şapte puncte mai puţin decât Loeb, care a luat startul în numai trei etape până în prezent. Situaţia îl surprinde inclusiv pe francez, care se aştepta la performanţe mai bune din partea lui Hirvonen.

Sunt puţin surprins de Hirvonen.

În trecut a fost întotdeauna constant şi astfel a fost foarte aproape să mă învingă uneori.

Sebastien Loeb
Pilot Citroen
"Sunt puţin surprins de Hirvonen. În trecut a fost întotdeauna constant şi astfel a fost foarte aproape să mă învingă uneori. Întotdeauna a trebuit să fiu atent la el pentru că, chiar dacă nu era cel mai rapid, era întotdeauna acolo. Acum este diferit, dar am mai văzut asta un pic şi înainte cu Hirvonen. Cred că a fost la fel atunci când a fost în primul an cu Ford. Sper ca în cele din urmă să fie bine", a declarat el.

În schimb, Loeb a admis că nu este la fel de surprins de faptul că nici Dani Sordo nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor după ce a obţinut doar 59 de puncte în acest an.

"Sordo este Sordo, uneori este rapid, iar alteori nu este atât de rapid. Până la urmă, echipa trebuie să fie consecventă, dar ştiu că asta nu este uşor când ai rivali precum precum Sebastien Ogier şi Volkswagen", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru