Loeb va concura cu un Ferrari în Campionatul Franţei de GT

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.10.2011
Sebastien Loeb va concura la finalul lunii octombrie în ultima etapă a Campionatului Francez de GT la volanul unui Ferrari 458 Italia.

Sebastien Loeb va renunţa temporar la Citroen DS3 WRC, maşina cu care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri, pentru a urca la volanul unui Ferrari 458 Italia GT.

Evenimentul va avea loc la sfârşitul lunii octombrie, când septuplul campion mondial va participa la ultima etapă a sezonului din Campionatul Franţei de GT, care se va desfăşura pe circuitul de la Paul Ricard. Loeb va concura pentru echipa AF Course, iar numele coechipierului său va fi dezvăluit ulterior.

"Mă angajez în această cursă cu un obiectiv foarte clar, acela de a lupta pentru cel puţin un loc pe podium. Îmi place mult circuitul, echipa şi cu această nouă maşină am şanse reale de a fi în faţă", a declarat francezul.

AF Course este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului şi a câştigat competiţia Intercontinetal Le Mans Cup la clasa GT. Loeb nu este la prima apariţie în această competiţie, el pilotând în trecut un Ferrari 430.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Loeb

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru