Mini va avea încă un pilot în Raliul Germaniei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.08.2011
Mini a anunţat că va furniza o maşină suplimentară în Raliul Germaniei, care va fi pilotată de debutantul Pierre Campana.

MINI continuă programul de dezvoltare pentru piloţii privaţi în primul sezon de la revenirea în Campionatul Mondial de Raliuri şi îi va oferi şansa debutantului Pierre Campana să concureze în Raliul Germaniei cu o maşină a constructorului britanic.

Astfel, Campana se va alătura piloţilor de uzină Kris Meeke şi Dani Sordo după ce în prima parte a anului a concurat în Intercontinetal Rally Challenge.

"Pentru mine este un mare pas înainte în carieră şi aştept cu nerăbdare să încep acest nou capitol. Va fi o mare provocare, dar sunt încrezător că pot concura la nivel înalt cu dedicaţie şi motivare. Să pilotez un Mini WRC este un gând incredibil şi voi face tot ce pot pentru a mă ridica la înălţimea acestui brand", a declarat el.

Un alt pilot care va avea oportunitatea să concureze în WRC, de data aceasta în sezonul 2012, este Jari Ketomaa, care a câştigat deja de patru ori Campionatul Finlandez de Raliuri. El a impresionat săptămâna trecută în Raliul Finlandei, în ciuda faptului că a abandonat prematur, motiv pentru care Ford îi va oferi un program de şase etape în sezonul 2012 la volanul unui Fiesta RS WRC similar cu cel al lui Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala.

Via | Mini | Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru