Ogier a câştigat Fafe Rally Sprint, evenimentul care precede Raliul Portugaliei

de Daniel Popescu
Luni, 31.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier a câştigat Fafe Rally Sprint, tradiţionalul eveniment care are loc cu o săptămână înaintea Raliului Portugaliei şi la care au asistat peste 100.000 de spectatori.

Esential 100.000 de spectatori au asistat la Fafe Rally Sprint
4.8 kilometri este lungimea unicei probe speciale din Fafe Rally Sprint
Sebastien Ogier a participat în premieră la Fafe Rally Sprint, un tradiţional eveniment care are loc în Portugalia cu o săptămână înaintea etapei din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri din această ţară.

Pilotul echipei Volkswagen a câştigat fără emoţii în faţa lui Ott Tanak, pilotul echipei M-Sport care s-a aflat la volanul unui Ford Fiesta RS WRC, în timp ce locul trei i-a revenit lui Dani Sordo de la Citroen.

Fafe Rally Sprint este un eveniment care se desfăşoară după regulamentul raliurilor, dar cu o singură probă specială de circa 4.8 km, abordată de două ori sub forma calificărilor şi o dată sub forma unui sprint pentru rezultatul final.

Francezul a obţinut victoria în faţa a peste 100.000 de spectatori şi spune că elementul central al probei speciale este o săritură majoră.

"A fost incredibil. Fanii de aici sunt cei mai pasionaţi din lume, iar în unele locuri nu poţi vedea unde se termina mulţimea de oameni. Proba este foarte solicitantă, iar săritura este uriaşă", a declarat el la finalul evenimentului.

Raliul Portugaliei, a patra etapă a sezonului de WRC, va avea loc în perioada 3-6 aprilie.

Via Volkswagen

Comentarii (1)

  • Andrei
    Din punctul meu de vedere Vw va domina in WRC, Sebastien Ogier poate ajunge la macar jumatate din titlurile conationalului Sebastian Loeb.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru