Ogier a primit o ofertă de la Ford pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.07.2010
Sebastien Ogier, francezul considerat urmaşul lui Sebastien Loeb, a primit o ofertă de a concura pentru Ford în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Sebastien Ogier a impresionat în acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, în special prin victoria dramatică obţinută în Portugalia împotriva lui Sebastien Loeb.

Considerat drept urmaşul sextuplului campion mondial, francezul a fost deja promovat la echipa de uzină a constructorului Citroen pentru ultimele trei etape ale acestui sezon, până atunci urmând să facă în continuare pereche cu Kimi Raikkonen la Citroen Junior.

Rivalii de la Ford au intuit deja potenţialul lui Ogier şi i-au făcut o propunere concreta pentru anul viitor, în speranţa ca acesta este modul în care pot stopa dominaţia Citroen în cea mai importantă competiţie de raliuri din lume. Informaţia a fost dezvăluită chiar de Ogier, care afirmă însă că îşi doreşte să rămână alături de Citroen.

"Am avut o ofertă de la Ford, iar Citroen ştie asta. Acum rămâne să ajung la o înţelegere pentru viitor. Nu am niciun motiv să schimb echipa. Dorinţa mea este să rămân la Citroen, pentru că tot ce mi s-a întâmplat până acum s-a întâmplat cu ei", a declarat el pentru publicaţia franceză Auphine Libere.

Ogier este considerat deja drept principalul rival al lui Loeb în lupta pentru titlul mondial din acest sezon, însă şeful Olivier Quesnel a declarat recent ca Citroen trebuie să câştige al şaptelea trofeu consecutiv cu Loeb, fapt ce ar putea da naştere unor conflicte interne între cei doi conaţionali.

Speculaţiile privind viitorul lui Ogier la Citroen au fost amplificate şi de absenţa acestuia de la testele efectuate de constructorul francez în această săptămână în sudul Franţei, ca parte a pregătirilor pentru Raliul Bulgariei.

Actualul contract al lui Ogier cu Citroen expiră la finalul acestui sezon.

Via | Caradisiac

Taguri: Citroen, Ford, Loeb, Ogier

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru