Ogier, fericit să revină în lupta pentru titlu după victoria din Iordania

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.04.2011
Sebastien Ogier este încântat că a revenit în lupta pentru titlul mondial în WRC după victoria spectaculoasă obţinută în Raliul Iordaniei.

Sebastien Ogier a câştigat sâmbătă Raliul Iordaniei la capătul unei lupte cu Jari Matti Latvala care va rămâne în istorie ca cea mai echilibrată din istorie, iar această performantă îi permite pilotului francez să intre în lupta pentru titlul mondial alături de coechipierul său Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen.

Pilotul de uzină al echipei Citroen crede că rezultatele din ultima perioadă reprezintă un bun indicator şi pentru rezultatele pe care le va obţine în celelalte noua etape ale sezonului.

"Este greu de crezut că am câştigat raliul cu o diferenţă atât de mică (n.r - 0.2 secunde), dar am câştigat maximum de puncte cu bonusul (n.r - de trei puncte) din Power Stage. Asta ne pune din nou în lupta pentru titlu şi este un semn de bun augur pentru restul sezonului", a declarat el.

Ogier a revenit spectaculos în lupta pentru titlu după un abandon suferit în Raliul Mexicului, urmat însă de o victorie lejeră în Portugalia şi de un nou succes în Iordania.

Prestaţiile sale din ultimele două raliuri l-au surprins inclusiv pe şeful Olivier Quesnel, care pune însă o mare parte din rezultat pe seama performantelor maşinii Citroen DS3 WRC.

"Sebastien Ogier continua să ne surprindă! La trei săptămâni după Portugalia, această victorie este o performantă excepţională pe care o asociem cu DS3 WRC, care a impresionat din nou în termeni de viteza şi fiabilitate", a precizat el.

În urma victoriei din Iordania, Ogier s-a apropiat la numai cinci puncte de liderul Loeb şi la trei puncte de Hirvonen în clasamentul general.

Via | WRC

Taguri: Citroen, Ogier, Qusnel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru