Ogier, în conflict cu Volkswagen după ce a cerut o mărire de salariu pentru 2015

de Daniel Popescu
Joi, 11.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Relaţiile dintre Volkswagen şi Sebastien Ogier s-au răcit în această vară după ce francezul a cerut o mărire de salariu pentru a-şi prelungi contractul pentru sezonul 2015.

Am avut o discuţie privată de o jumătate de oră cu Ogier şi cred că asta demonstrează cât de strânsă este legătura.

Jost Capito
Pilot Volkswagen
Contractul lui Sebastien Ogier cu Volkswagen urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, iar pilotul încearcă să obţină o prelungire consistenţă a salariului ca urmare a titlului mondial cucerit anul trecut şi a poziţiei de lider pe care o ocupă şi în prezent în clasamentul general.

Oficialii germani nu au fost însă de acord cu pretenţiile sale, iar francezul a intrat într-un conflict cu şeful Jost Capito pe marginea acestui subiect. Chiar dacă aparent cele două părţi nu au ajuns încă la un acord, Capito este optimist că Ogier îşi va prelungi contractul şi a negat un conflict cu acesta.

"Cred că nu există niciun motiv pentru noi să schimbăm şi niciunul dintre cei trei piloţi nu are motive de schimbare. Suntem mulţumiţi de ei, iar ei sunt mulţumiţi cu noi.

Am avut o discuţie privată de o jumătate de oră cu Ogier şi cred că asta demonstrează cât de strânsă este legătura. Trebuie să ştie că am încredere în el şi vom trece peste asta împreună", a declarat el.

Este bine să ai parte de mult succes, dar din păcate întotdeauna vor exista şi momente dificile.

Sebastien Ogier
Pilot Volkswagen
La rândul său, Ogier a evitat să comenteze conflictul cu Capito, însă a sugerat că a avut discuţii aprinse cu oficialii Volkswagen pe parcursul verii.

"Este bine să ai parte de mult succes, dar din păcate întotdeauna vor exista şi momente dificile. Nu am fost atât de puternic în această vară şi m-am lăsat distras de lucruri care m-au făcut mai slab. Nu am fost suficient de concentrat pe ce trebuie să fac, dar am lăsat asta în urmă. Acum mă concentrez şi puteţi conta din nou pe mine", a declarat el.

Un alt dezacord între Ogier şi Volkswagen se referă la regulamentul tehnic. Constructorul german este principalul susţinător al unei propuneri FIA prin care piloţii vor concura pe traseu în oridinea din clasamentul general în primele două zile ale unui raliu.

Ogier este împotriva acestei schimbări şi susţine menţinerea actului regulament, care prevede ca plecarea în ordinea din clasament să aibă loc doar în prima zi.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru