Ogier, pregătit să-şi apere titlul în WRC în 2014

de Daniel Popescu
Joi, 09.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier şi Volkswagen aşteaptă cu nerăbdare Raliul Monte Carlo, care va marca debutul sezonului în care trebuie să-şi apere titlurile mondiale cucerite anul trecut.

Esential 9 victorii a obtinut Sebastien Ogier in cele 13 etape din sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri
2 este numarul raliurilor in care Ogier nu a terminat pe podium in sezonul 2013
Volkswagen a obţinut în 2013 ambele titluri mondiale în Campionatul Mondial de Raliuri la prima participare cu Polo R WRC şi este considerată principala favorită la succes şi în sezonul care va începe la sfârşitul săptămânii viitoare cu Raliul Monte Carlo.

Sebastien Ogier este pregătit să-şi apere trofeul şi speră să înceapă sezonul cu o victorie, mai ales că anul trecut a fost nevoit să se mulţumească cu locul doi în spatele lui Sebastien Loeb.

"Sunt numai 61 de zile între ultima probă specială a sezonului trecut şi prima probă din Monte Carlo. Am testat şi ne-am pregătit la capacitate maximă încă din luna noiembrie şi suntem pregătiţi să începem un nou sezon în care să ne apărăm titlurile", a precizat francezul pentru site-ul oficial al competiţiei.

La rândul său, Jost Capito, şeful Volkswagen Motorsport, consideră că germanii sunt pregătiţi pentru noul sezon, chiar dacă rivalii pregătesc numeroase noutăţi, în special în privinţa liniei de piloţi.

"Suntem cât se poate de pregătiţi pentru Raliul Monte Carlo şi am dezvoltat multe detalii ale lui Polo R WRC.

Acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri oferă multe aspecte noi şi aşteptăm cu nerăbdare să ne punem inteligenţa la bătaie împotriva competitorilor noştri. Datorită spiritului extraordinar de echipă am obţinut lucruri atât de frumoase în 2013. Să vină 2014!", a precizat el.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru