Ogier: "Probabil că Loeb rămâne cel mai rapid pilot din WRC"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.03.2011
Sebastien Ogier este încântat că a revenit în lupta pentru titlu după victoria din Raliul Portugaliei, însă consideră că Sebastien Loeb rămâne probabil cel mai rapid rival.

Sebastien Ogier a câştigat duminică pentru a doua oară consecutiv Raliul Portugaliei şi a revenit în lupta pentru titlul mondial. Victoria sa a fost facilitată de problemele pe care septuplul campion mondial le-a avut cu Mikko Hirvonen în a doua zi, după ce acesta din urmă l-a blocat şi l-a determinat să piardă peste 30 de secunde.

Ogier admite că acesta este unul dintre motivele pentru care a obţinut victoria, însă crede că au existat cel puţin alţi trei factori:

"Am fost rapid, nu am făcut greşeli şi am evitat penele. Am reuşit să fac asta în acest weekend şi am câştigat. Dar am fost puţin norocos pentru că Loeb a avut acea problemă cu Hirvonen în praf. Nu a fost vina lui, aşa că a meritat cele trei puncte câştigate în Superspeciala Finală. Până la urmă, diferenţa dintre noi a fost mică pe parcursul weekendului. Pentru echipă, acesta este rezultatul perfect pentru că am câştigat maximum de puncte", a declarat pilotul de uzină al echipei Citroen.

Ogier consideră că Loeb rămâne principalul său rival în lupta pentru titlu, chiar dacă acesta împarte în prezent prima poziţie în clasamentul general împreună cu Hirvonen.

"Loeb este un rival pentru că a câştigat şapte titluri mondiale şi probabil este cel mai rapid.

Este un bun exemplu de urmărit. Încă avem mult de muncă, dar este o bună metodă de a reveni în lupta", a mai precizat el.

Via | WRC

Taguri: Citroen, Loeb, Ogier

Comentarii (1)

  • sanse si mai mici pentru hirvonen si ford sa ia titlul mondial, chiar si locul doi la piloti pare a fi departe de ford dupa primele impresii lasate de cei doi "sebastian".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru