Pirelii nu renunta la furnizarea pneurilor in WRC

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.05.2010
Pirelli a confirmat ca doreste sa furnizeze in continuare pneuri in WRC, desi a facut o oferta similara pentru Formula 1.

Pirelli a anuntat saptamana trecuta ca va face o oferta concreta pentru furnizarea pneurilor in Formula 1 incepand din sezonul 2011.

Decizia italienilor a fost privita si ca un indiciu ca Pirelli nu mai este interesata sa furnizeze cauciucuri in Campionatul Mondial de Raliuri, desi a facut deja o oferta pentru urmatoarele trei sezoane.

Cu toate acestea, un purtator de cuvant al companiei a confirmat ca Pirelli este interesata si are resursele necesare pentru a furniza pneuri sin in WRC, si in Formula 1.

“In prezent nu avem nicio intentie sa parasim WRC. Consideram ca cele doua proiecte sunt complet separate si le evaluam pe ambele pe baza valorii si beneficiilor individuale”, a declarat un purtator de cuvant al italienilor.

Decizia este cu atat mai importanta cu cat Pirelli este singura companie care s-a aratat interesata sa furnizeze pneuri in WRC in perioada 2011-2013, iar oferta este analizata in prezent de Federatia Internationala de Automobilism.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • ...........
    ...........
    pirelli si muchelin sunt cei mai buni furnizori de oneuri
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru