Polonia nu va gazdui etapa de debut in WRC in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Reprezentatii WRC sustin ca Polonia nu va gazdui prima etapa a sezonului 2011, in cazul in care aceasta tara va fi inclusa in calendar.

Federatia Internationala de Automobilism a publicat recent calendarul sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri, anuntand insa ca nu exclude aparitia unei a 14-a etape.

Presa internationala a speculat ca intentia forului mondial este ca Polonia sa gazduiasca prima etapa a sezonului in luna ianuarie si sa detroneze astfel de Suedia, care urmeaza sa gazduiasca WRC in februarie.

Cu toate acestea, North Sport One, promoterul WRC, a anuntat ca Polonia va gazdui o etapa in sezonul estival in cazul in care va fi inclusa in calendar.

“Toate evenimentele au un anumit grad de flexibilitate in privinta datelor, iar principala preocupare este sa gaseasca un loc in calendar si apoi sa gaseasca unul potrivit. Nu cred ca vom vedea o etapa in Polonia in luna ianuarie pentru a incepe campionatul. Asa cum am spus, Polonia are un raliu puternic care a functionat bine in calendar anul trecut (n.r - pe timp de vara). Si sa nu uitam ca avem deja un raliu puternic in startul sezonului in Suedia”, a declarat Simon Long, presedintele North Sport One.

Iata configuratia actuala a calendarului WRC pentru sezonul 2011:

 Raliu  Data
 Suedia  13 februarie
 Mexic  6 martie
 Portugalia  27 martie
 Iordania  17 aprilie
 Italia  8 mai
 Argentina  29 mai
 Grecia  19 iunie
 Finlanda  31 iulie
 Germania  21 august
 Australia  11 septembrie
 Franta  2 octombrie
 Spania  23 octombrie
 Marea Britanie  13 noiembrie

 

Via | Autosport

Taguri: Polonia, WRC, calendar

Comentarii (1)

  • anti-prostie
    asa este!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru