Programul Raliului Finlandei din acest sezon

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.02.2010
Organizatorii Raliului Finlandei au anuntat programul complet al etapei pe care o vor gazdui in Campionatul Mondial de Raliuri in acest sezon.

Raliul Finlandei din acest sezon se va desfasura pe parcursul a numai doua zile, dupa ce FIA si-a dat anterior acordul ca etapele de WRC sa se poate incheia si sambata.

Principala modificare comparativ cu sezoanele precedente este eliminarea completa a primei probe speciale pe asfalt din orasul Jyvaskyla, aceasta fiind inlocuita cu un eveniment ce va avea loc in localitatea Laajavuori.

Ca de obicei, aceasta superspeciala va avea loc joi noapte si va stabili ordinea de plecare a pilotilor in prima proba speciala de vineri. Prima zi de concurs va include 10 probe speciale, in timp ce sambata va fi o zi neobisnuit de lunga, urmand sa inceapa la ora locala 05:50 si sa se incheie la 19:30.

Ca urmare a reducerii intregului eveniment cu o zi, lungimea totala pe care o vor parcurge pilotii a scazut de la 344 km la 307 km, in conditiile in care limita minima impusa de FIA este de 300 km.

Raliul Finlandei va avea loc in perioada 29-31 iulie.

Via | Rally Finland

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru