Raikkonen a primit oferte de la Mini şi Monster

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.09.2010
Mini şi Monster i-au făcut oferte lui Kimi Raikkonen pentru a concura în raliuri anul viitor, deşi finlandezul analizează o revenire în Formula 1 la Renault.

Kimi Raikkonen este asaltat de oferte în perspectiva sezonului 2011 atât din Campionatul Mondial de Raliuri, cât şi din Formula 1. Finlandezul nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său, întrucât are pe masă cel puţin patru variante din care trebuie să aleagă, iar ultimele două vizează rămânerea în WRC printr-un transfer la Mini sau Monster.

Potrivit informaţiilor din presa internaţională, Monster World Rally Team l-a ofertat pe Raikkonen să facă pereche cu cascadorul american Ken Block în sezonul următor, unde ar urma să piloteze Ford Fiesta RS WRC. În replică, cei de la Mini, care vor concura în raliuri printr-un parteneriat cu Prodrive, i-au făcut o ofertă asemănătoare, în spatele căreia s-ar putea afla celălalt producător de băuturi energizante din competiţie, Red Bull.

Nu în ultimul rând, Raikkonen are posibilitatea de a rămâne la Citroen Junior sau de a reveni în Formula 1 la Renault.

"Nu am semnat nimic, dar îmi place unde sunt acum.

Oamenii sunt drăguţi şi maşina este bună, dar totul depinde de foarte multe lucruri. Dacă aş fi putut să aleg aş fi făcut-o deja, dar nu este atât de simplu", a declarat el, sugerând că ar agrea mai degrabă să rămână în raliuri decât să revină în Formula 1.

Chiar dacă Raikkonen nu a făcut nicio referire la potenţiala revenire în Formula 1, managerul său Steve Robertson a confirmat negocierile acestui cu Renault F1.

Via | MotorsTV

Comentarii (2)

  • @Daniel
    E o greseala in inceputul articolului :) "Kimi Raikkonen este asaltat de oferte în perspectiva sezonului 2011 atât din Campionatul Mondial de Raliuri, cât şi din WRC. "
    11 5
  • apreciez titlul pe care l-a primit domnul Block, categorisirea lui ca pilot de raliuri fiind ilara in cel mai bun caz.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru