Raikkonen a testat Citroen C4 WRC in Franta

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.03.2010
Kimi Raikkonen s-a antrenat in aceasta saptamana pentru Raliul Iordaniei la volanul unui Citroen C4 WRC testat in Franta.

Kimi Raikkonen s-a alaturat in aceasta saptamana colegilor Sebastien Loeb si Mikko Hirvonen in pregatirile pentru cea de-a treia etapa a sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri, care va fi gazduita de Iordania.

Campionul mondial al Formulei 1 din sezonul 2007 a urcat la volanul unui Citroen C4 WRC pentru a acumula cat mai multa experienta, in contextul in care nu a reusit sa parcurga foarte multi kilometri in primele doua etape din acest sezon. Testul a avut loc in Franta si s-a desfasurat fara incidente de natura tehnica, iar finlandezul priveste cu incredere provocarea din Iordania, chiar daca nu cunoaste deloc traseul.

"Este complet nou pentru mine, dar ar trebui sa fie foarte distractiv. Din nou ne confruntam cu o suprafata de pietris diferita si este dificil sa stim la ce sa ne asteptam, dar echipa are cateva informatii din trecut, iar asta ne va ajuta cu siguranta", a declarat el. Raliul Iordaniei va avea loc in perioada 1-3 aprilie.

Via | MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru