Raikkonen a testat pentru Citroen în Franţa

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.06.2011
Kimi Raikkonen a participat miercuri la o sesiune de teste în Franţa cu Citroen DS3 WRC, ca parte a pregătirilor pentru Raliul Greciei.

După cele două curse efectuate în Campionatul Nord-American de Turisme (NASCAR), Kimi Raikkonen îşi concentrează atenţia spre revenirea în WRC cu ocazia Raliului Greciei de săptămâna viitoare.

În acest sens, finlandezul a efectuat miercuri o sesiune de teste în apropierea localităţii Marseille din sudul Franţei în cadrul căreia a parcurs 150 de kilometri la volanul unui Citroen DS3 WRC.

Benoit Nogier, managerul Citroen Racing, este încrezător că fostul campion mondial al Formulei 1 va obţine un rezultat pozitiv în Grecia.

"Am fost foarte mulţumiţi de performanţa sa din Raliul Iordaniei şi are o bună oportunitate în Grecia. Am găsit un drum cu condiţii cât mai apropiate de cele din Grecia, iar Kimi a fost foarte mulţumit. Va fi un raliu dificil, nu neapărat pentru piloţi, cât pentru maşini. Prima zi este foarte lungă cu un singur parc de service, dar Kimi nu mai este debutant şi vom fi capabili să gestionăm această situaţie", a declarat Nogier.

Raikkonen nu a concurat în etapele din Italia şi Argentina, întrucât programul său prevede doar 10 apariţii în cele 13 etape ale sezonului.

În primele trei etape în care a participat, el a obţinut 18 puncte cu ajutorul cărora ocupa locul nouă în clasamentul general.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru