Raikkonen, intre Monster WRC şi NASCAR

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.12.2010
Kimi Raikkonen ar putea concura pentru Monster în WRC şi să participe în câteva curse de NASCAR în sezonul 2011, potrivit presei finlandeze.

Viitorul lui Kimi Raikkonen în lumea sporturilor cu motor rămâne în continuare incert, însă presa finlandeză a lansat noi speculaţii privind posibilele destinaţii ale acestuia.

Astfel, publicaţia Ilta-Sanomat susţine că un grup american este interesat să-l sponsorizeze pe finlandez să-şi continue cariera în WRC la Monster World Rally Team, unde ar urma să facă pereche cu cascadorul Ken Block.

Sursa citată susţine că înţelegerea prevede inclusiv posibilitatea ca Raikkonen să concureze în anumite curse din Campionatul de Turisme al Statelor Unite (NASCAR). "Finanţarea proiectului vine în special din Statele Unite, iar lui Raikkonen i s-ar putea oferi şansa să piloteze în unele curse din NASCAR", susţine sursa citată.

Pe de altă parte, publicaţia susţine că negocierile dintre Raikkonen şi Citroen pentru prelungirea acordului pentru 2011 nu au înregistrat niciun fel de progres în ultima perioadă. Citroen mai are la dispoziţie un singur loc pentru anul viitor, iar acesta este disputat de Raikkonen şi fostul campion mondial Petter Solberg.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • Raikkonen
    Intre un pahar cu vodca si unul cu absint ...
    14 8
  • deci nu merge in wrc, poate incerc nascar.. daca nici aici, poate curse de biciclete.. sau go karts sau sau barci cu motor..... oricum in echipa cu ken ar trebui sa redenumeasca din monster in cascadorii rasului
    13 7
  • i-ar shade bine in Monster WRC avand in vedere cat seamana ( nu ma refer fizic ) cu KB
    11 7
  • kimi e un mare pilot, care l-a faut pe schumacher sa se retraga de la ferrari pt a nu-l avea coechipier! daca acolo ar fi procedat precum alonso cred ca inca ar mai fi in F1! este incredibil cat era de rapid la Mcaren si halul in care se chinuia la Ferrari! probabl nu s-a adaptat niciodata acolo si nici inginerii nu reuseau sa-i puna la punct masina asa cum se intampla la McLaren...
    5 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru