Raikkonen spera sa termine Raliul Mexicului

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.03.2010
Kimi Raikkonen spune ca principalul sau obiectiv in Raliul Mexicului este sa ajunga la linia de sosire.

Kimi Raikkonen a avut un debut plin de peripetii la Citroen Junior in Campionatul Mondial de Raliuri si a terminat doar pe locul 29 Raliul Suediei.

Confruntat atat cu probleme tehnice, cat si cu lipsa de experienta, campionul mondial al Formulei 1 din sezonul 2007 spera ca etapa din Mexic sa fie una mult mai buna, ca urmare a faptului ca va concura pe pietris. Totusi, finlandezul admite ca si aceasta suprafata va reprezenta o provocare comparativ cu ceea ce era obisnuit in Formula 1, motiv pentru care principalul sau obiectiv este sa treaca cu bine linia de sosire a ultimei probe speciale.

"Pietrisul este suprafata pe care toata lumea o asociaza cu raliurile, dar este in contrast total cu ceea ce am experimentat in Formula 1. Daca aluneci intr-un monopost de F1 inseamna ca ceva nu este in regula, dar in raliuri astfel de lucruri se intampla tot timpul. Am invatat foarte mult in Suedia si cu siguranta asta ne va ajuta in Mexic, dar efectiv incepem din nou de la zero".

"Totusi, abordarea mea va fi aceeasi: vrem sa ne imbunatatim viteza pana la un nivel confortabil si, mai presus de orice, vrem sa ajungem la linia de sosire.

Data trecuta am fost din ce in ce mai rapizi si acesta va fi obiectivul nostru si pentru Mexic", a declarat Raikkonen in cadrul unui preview pentru echipa sa.

Raliul Mexicului va avea loc in perioada 5-7 martie.

Via | Citroen Junior

Comentarii (1)

  • sant niste gunoaie astia de la ferrari crede daca lo adus pe alonso gata schistiga veac no sa azunga veac alonso la ritmul lui kimi cum mana forta kimi
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru