Raliul Greciei: Loeb, cel mai rapid în Shakedown

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.06.2011
Sebastien Loeb a stabilit cel mai bun timp în Shakedown-ul contând pentru Raliul Greciei şi a fost urmat în clasament de Petter Solberg şi Mikko Hirvonen.

În ciuda situaţiei economice dificile prin care trece Grecia în această perioadă, cea de-a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Raliuri a început joi cu Shakedown-ul programat pe un traseu cu lungimea de 6.05 km.

Chiar dacă ploaia din noaptea precedentă ameninţase buna desfăşurare a evenimentului, soarele puterenic a uscat traseul, iar piloţii au fost capabili să-şi arate puterile.

La finalul celei cinci parcurgeri ale traseului, Sebastien Loeb a fost cel mai rapid la volanul unui Citroen DS3 WRC după ce a fost cronometrat cu 2:15.5 şi a fost urmat de fostul campion mondial Petter Solberg. Pilotul privat care concurează cu Citroen a fost nevoit să schimbe amortizoarele suspensiilor în urma unor defecţiuni tehnice, însă s-a poziţionat în faţa lui Mikko Hirvonen (Ford) şi Sebastien Ogier (Citroen).

Henning Solberg şi Kimi Raikkonen au ocupat locurile cinci şi, respectiv, şase după o absneta de una şi, respectiv, două etape în WRC, în timp ce Mini a abandonat Shakedown cu Armindo Araujo în urma unor defecţiuni la suspensia fata.

 

Raliul Greciei, Clasament Shakedown:

1. LOEB. Citroen DS3 WRC.

2:15.5
2. P. SOLBERG. Citroen DS3 WRC. 2:16.2
3. HIRVONEN. Ford Fiesta RS WRC. 2:16.8
4. OGIER. Citroen DS3 WRC. 2:17.8
5. H. SOLBERG. Ford Fiesta RS WRC. 2:18.0
=6. RAIKKONEN. Citroen DS3 WRC. 2:18.6
=6. NOVIKOV. Ford Fiesta RS WRC. 2:18.6
8. LATVALA. Ford Fiesta RS WRC. 2:19.0
9. VILLAGRA. Ford Fiesta RS WRC. 2:19.1
10. OSTBERG. Ford Fiesta RS WRC. 2:19.2

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru