Raliul Italiei, PS 5-7/18: Loeb se distanţează în frunte

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.05.2011
Sebastien Loeb s-a distanţat la peste 30 de secunde în fruntea Raliului Italiei după ce Mikko Hirvonen a suferit o pană în PS 7.

Sebastien Loeb a luat o opţiune importantă pentru victorie în Raliul Italiei, după ce a reuşit să-şi consolideze poziţia de lider în penultima probă specială a zilei de vineri.

Pilotul de uzină al echipei Citroen a profitat de o pană suferită de Mikko Hirvonen în PS 7 şi are un avans de 33 de secunde în fata coechipierului său Sebastien Ogier, care a urcat pe locul doi după o serie de rezultate bune înregistrate în această după-amiază. Acesta din urmă are însă un avans mai mic de două secunde în faţa lui Petter Solberg, aflat de asemenea într-o revenire spectaculoasă după o defecţiune tehnică suferită în PS 2.

Pana de cauciuc l-a retrogradat pe Hirvonen la aproape un minut în spatele lui Loeb pe locul patru, iar finlandezul este urmat de Mads Ostberg de la Stobart Ford. Mini continuă parcursul bun din primul raliu oficial al sezonului la clasa WRC prin Dani Sordo, care ocupă locul şase.

Ziua de vineri mai programează o probă specială în această seară, iar alte şase probe speciale vor avea loc pe parcursul zilei de sâmbătă.

Comentarii (1)

  • Spectacol
    Un adevarat recital dat de toti pilotii o lupta acerba cum nu s-a vazut de mult bravo Mini!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru