Raliul Suediei va fi transmis la Motors TV

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.02.2012
Raliul Suediei va fi transmis pe plan internaţional de Motors TV, televiziune care în România poate fi urmărită la operatorul UPC.

Fanii Campionatului Mondial de Raliuri au primit în sfârşit o veste bună cu privire la televizarea Raliului Suediei, a doua etapă a sezonului 2012, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Organizatorii evenimentului au anunţat că au semnat o înţelegere cu postul britanic de televiziune Motors TV, care este recepţionat la nivel internaţional.

În România, Motors TV este disponibil în reţeaua operatorului UPC, însă numai în cadrul pachetului Digital Maxim, dar şi la operatorii locali Telemach, Hargita Line, Ines Group, Pan Electro, Teleson, TV Sat 2002, Impatt, Rovsernet SRL, Leosat Comunication, Cobalt lt, Intersat SRL, Data Zyx, Adnet Television.

Potrivit primelor informaţii, Motors TV va asigura transmiuni similare cu cele de la Raliul Monte Carlo: un rezumat de câte 26 de minute la finalul fiecărei zile şi un rezumat de 52 de minute duminică, la finalul raliului.

"Facem acest lucru pentru toţi fanii noştri şi pentru a salva campioantul, organizatorii şi echipele, dar şi pentru binele nostru şi al sponsorilor.

Este un proiect de mai multe milioane de euro şi, pentru că nu suntem pregătiţi din punct de vedere economic, este foarte hazardat pentru noi", a precizat Glenn Olsson, CEO-ul Raliului Suediei.

Televizarea Campionatului Mondial de Raliuri a devenit incertă în sezonul 2012 după ce negocierile cu postul de televiziune Eurosport au eşuat. Francezii au transmis doar Raliul Monte Carlo, însă nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu FIA pentru restul sezonului.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • 1. Miroase a reclama mascata a operatorului de CATV si servicii Broadband

    2 . Pacat de WRC ... daca FIA vroia intradevar buna desfasurare si mediatizare , ii lasa in continuare pe Eurosport sa transmita (un post transmis de toti operatorii de cablu din lume (sau aproape) fara a le impune conditii fara acoperire .
    2 2
  • Nu vad care e problema. Din partea mea sa puna un banner cat imens in loc de poza pentru upc, atata vreme cat transmit raliul. Altfel ar fi trebuit sa ne multumim cu live-timing si filmari de la echipe
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru