Solberg şi Raikkonen lupta pentru ultimul exemplar DS3 WRC pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.12.2010
Petter Solberg şi Kimi Raikkonen lupta pentru a obţine ultimul exemplar de DS3 WRC pentru 2011, după ce Citroen a anunţat că Peter van Merksteijn Jr va concura cu o astfel de maşină.

Citroen Racing a anunţat vineri că îi va oferi un DS3 WRC pilotului olandez Peter van Merksteijn Jr în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

De asemenea, acesta va avea oportunitatea de a participa la teste împreună cu Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier, piloţii echipei de uzină ai constructorului francez.

"În ultimul an nu am reuşit să-mi fac timp pentru a pilota în raliuri, iar când pilotez vreau să o fac în modul potrivit sau deloc. Pentru 2011 mă voi dedica complet raliurilor, mai ales că mi s-a oferit şansa unică de a pilota o maşină de uzină", a declarat olandezul.

Citroen Racing a anunţat anterior că va furniza modelul DS3 WRC pentru numai 4 piloţi în sezonul 2011: două dintre acestea au fost acontate de Loeb şi Ogier, iar al treilea a intrat de vineri în posesia lui Peter van Merksteijn Jr. Astfel, Citroen mai are o singură maşină disponibilă, pentru care se vor lupta, printre alţii, şi Petter Solberg şi Kimi Raikkonen. Primul dintre ei a anunţat deja că vrea să concureze pentru o echipă de uzină, în timp ce al doilea nu a găsit încă bugetul necesar, întrucât Red Bull şi-a diminuat aportul financiar.

Via | Citroen Racing

Comentarii (1)

  • Solberg
    Solberg ar fi o alegere buna pentru Citroen. Pana la urma este campion mondial iar anul asta a terminat pe podium.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru