Sordo, favorit să concureze pentru Ford în Raliul Argentinei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.04.2012
Dani Sordo este creditat cu mari şanse să-l înlocuiască la Ford pe Jari Matti Latvala în Raliul Argentinei.

Dani Sordo va fi confirmat în această săptămână drept coechipierul lui Petter Solberg pentru Raliul Argentinei, după ce Jari Matti Latvala a devenit indisponibil în urma unei accidentari suferite la schi fond în Finlanda.

Informaţia nu a fost încă confirmată de pilotul spaniol sau de constructorul american, însă mai multe surse apropiate situaţiei afirmă că cele două părţi au ajuns deja la un acord.

Potrivit surselor, înţelegerea este valabilă doar pentru Raliul Argentinei de la sfârşitul lunii aprilie, ca urmare a faptului că Latvala va fi apt să revină în maşina Ford Fiesta RS WRC cu ocazia Raliului Greciei din luna mai.

Sordo concurează în acest sezon pentru Mini, echipa gestionată de Prodrive, însă britanicii au anunţat luni că nu vor participa la Raliul Argentinei şi Raliul Greciei, reducându-şi programul din acest sezon după ce au pierdut statutul de echipa de uzină a constructorului Mini.

De aceea, Sordo a primit acordul Prodrive de a concura în Argentina pentru rivalii de la Ford înainte de a reveni la volanul unui Mini cu ocazia Raliului Noii Zeelande.

Via | BestofRallyLive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru