Sordo vrea sa termine pe podium Raliul Mexicului

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Dani Sordo isi propune sa obtina in Raliul Mexicului performante similare cu cele realizate in etapa de debut din Suedia.

Dani Sordo a terminat Raliul Suediei pe locul 4, reusind astfel unul dintre cele mai bune starturi intr-un nou sezon din Campionatul Mondial de Raliuri, cu atat ma mult cu cat in cea mai mare parte a timpului a ocupat pozitia a treia.

Pilotul spaniol isi propune sa continue in aceeasi maniera si in Raliul Mexicului, care va avea loc la finalul acestei saptamani.

"Sper ca voi realiza aceleasi progrese ca in Suedia. Voi avea avantajul de a pleca de pe locul patru in prima zi, asa ca trasa ideala va fi curatata bine de primii trei. Nu voi uita jobul pe care il am, si anume sa castig numarul maxim de puncte pentru titlul constructorilor. Rivalii nostri au avut un start mai bun in Suedia, dar suntem determinati sa-i prindem din urma", a declarat Sordo referindu-se la victoria obtinuta de Ford prin Mikko Hirvonen.

Coechipierul lui Sebastien Loeb a admis ca este impulsionat sa obtina o performanta majora in Mexic intrucat aceasta este una dintre etapele sale preferate din WRC.

"Intotdeauna m-am simtit ca acasa in Mexic.

In 2008, sansele mele au fost naruite in prima proba speciala dupa ce am rupt suspensia intr-o stanca. Dupa aceea, am stabilit timpi buni. Anul acesta cred cu adevarat ca pot face un pas inainte pe pietris, asa cum am facut pe gheata in Suedia. Sper ca la final sa fiu pe podium", a mai precizat el.

Raliul Mexicului a revenit in calendarul WRC dupa o absenta de un si se va desfasura in weekendul 5-7 martie.

Via | Citroen Total

Comentarii (1)

  • nu cred...dar e bine sa speri :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru