VIDEO: Hirvonen, implicat într-un grav accident cu Citroen DS3 WRC

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.06.2012
Mikko Hirvonen şi copilotul său Jarmo Lehtinen au fost implicaţi într-un grav accident în timpul unui test efectuat cu Citroen DS3 WRC în Italia.

Citroen a efectuat în această săptămână o sesiune de teste în Italia ca pregătire pentru Raliul Noii Zeelande de la sfârşitul lunii iunie.

Sebastien Loeb a testat miercuri, în timp ce Mikko Hirvonen a urcat la volan joi şi a avut parte de un accident major după ce s-a rostogolit de mai multe ori cu Citroen DS3 WRC.

În urma accidentului, pilotul finlandez şi copilotul său Jarmo Lehtinen au fost spitalizaţi pentru teste, însă au trecut cu bine de analizele medicale.

"Am avut un mic accident în Italia, dar şi eu Lehtinen suntem în regulă. Avem vânătăi şi lovituri, dar suntem pregătiţi să revenim în acţiune", a declarat pilotul echipei Citroen pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, un purtător de cuvânt al Citroen a confirmat că ambii piloţi sunt în regulă, însă echipa a renunţat la test în urma acestui accident.

"Hirvonen s-a rostogolit de mai multe ori, accidentul a avut loc la viteză mare. Cel mai important lucru este că Hirvonen şi Lehtinen sunt ok şi au revenit la hotel joi noapte.

Testul s-a încheiat", a precizat el.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru