VIDEO: Volkswagen a efectuat primul test cu Polo R WRC

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.11.2011
Volkswagen a efectuat primul test cu Polo R WRC, maşina cu care va concura în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2013.

Volkswagen a făcut în această săptămână un nou pas înainte în cadrul proiectului care vizează participarea în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2013.

Constructorul german a efectuat primul test cu Polo R WRC pe o probă specială din Raliul Germaniei din apropierea localităţii Trier, iar la volanul maşinii a urcat dublul campion mondial Carlos Sainz. Spaniolul a parcurs aproximativ 100 km fără să întâmpine niciun fel de defecţiuni tehnice şi s-a declarat încântat de primele impresii la volanul acesteia.

"Mă bucur foarte mult să fiu implicat în dezvoltarea şi testarea noului Polo R WRC şi este o mare onoare să am privilegiul să parcurg primii kilometri. Maşina este încă la început, dar deja se simte foarte bine. Pentru întreaga echipă, indiferent că vorbim despre ingineri, mecanici sau piloţi, este foarte important să cunoască prima maşină cât mai curând posibil, să o testeze şi să continue să o dezvolte", a declarat el la finalul testului.

La volanul noului Polo R WRC a urcat şi Ulrich Hackenberg, membru în departamentul tehnic al consiliului de administraţie al Volkswagen.

Constructorul german va efectua teste intense pe parcursul anului 2012 pe macadam, asfalt, noroi şi zăpada pentru a pregăti corespunzător debutul lui Polo R WRC în sezonul 2013.

 

Via | Volkswagen

Comentarii (2)

  • florin8
    Abia astept...si cred ca Volkswagen o sa aiba un cuvant greu de spus in WRC poate chiar de la debutul din 2013.
    7 3
  • vw wrc
    Toti au fost surprinsi ca nu a picat turbina :)))) timpul nu e pierdut, o sa faca un update la soft si rezolva problema.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru