Volkswagen a efectuat primul test cu Polo R WRC în specificaţie completă

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.02.2012
Volkswagen a testat pentru prima oară versiunea completă a noului Polo R WRC cu care va concura în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2013.

Volkswagen se apropie din ce în ce mai mult de debutul în Camopionatul Mondial de Raliuri, după ce săptămână trecută a efectuat în Norvegia primul test cu noul Polo R WR C în specificaţie completă.

Testul a avut loc în apropierea localităţii Kongsvinger şi s-a desfăşurat pe parcursul unei zile, iar la volan au urcat Sebastien Ogier, primul pilot confirmat pentru sezonul 2013 din WRC, dar şi pilotul de teste Dieter Depping.

Cei doi au parcurs în total aproximativ 1.000 km numai pe zăpadă, decizia de a rula pe această suprafaţă fiind una logistică, întrucât germanii au participat recent la Raliul Suediei.

Pentru a obţine date cât mai relevante despre performanţele maşinii, VW a utilizat în cadrul testului şi un exemplar de Skoda Fabia S2000, cu care Ogier a concurat în Raliul Suediei.

Următoarea piatră de hotar pentru Volkswagen este primul test pe macadam cu noul Polo R WRC în specificaţie completă, care va avea loc în Spania pe parcursul săptămânii viitoare.

Niciunul dintre oficialii Volkswagen nu a făcut comentarii pe marginea testului, însă constructorul german a publicat o serie de fotografii din cadrul sesiunii de evaluare.

Via | Volkswagen

Comentarii (5)

  • iiiiii
    furtuna intr-un pahar cu apa!Nu au nici o sansa pentru ca sunt altii mai grei in domeniu
    2 19
  • Si in Dakar tot au fost de aia grei si si-au luat-o in freza de la vw

    Cei de la vw au demonstrat ca oricine poate intra intr-o competitie/cursa si cu determinare se pot lua la tranta si cu cei cu experienta.
    13 1
  • AIA MICA E O BESTIE
    5 1
  • claudiu
    @iiiiii
    Si sa nu uitam ca tot VW au fost cei care i-au batut pe bmw in campionatu mondial de turisme cu niste diesel-uri
    6 1
  • vw Ogier
    sper la o victorie a lui Ogier in 2013
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru