Volkswagen prezintă noile culori ale lui Polo R WRC pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Joi, 15.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a adoptat o culoare predominant albastră pentru maşina Polo R WRC cu care va concura în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Volkswagen a publicat joi imagini cu noile culori pentru modelul Polo R WRC cu care va participa în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Spre deosebire de anul trecut, constructorul german a optat pentru o parte frontală predominant albastră, iar în rest maşina este în continuare cu nuanţe de alb şi albastru deschis. Volkswagen mizează şi în acest an pe serviciile lui Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen, formula cu care a câştigat ambele titluri mondiale în 2014.

Tot joi, Robert Kubica a publicat o fotografie cu noile culori ale modelului Ford Fiesta RS WRC cu care va concura pentru propria echipă Lotos. Polonezul a optat pentru mai mult gri, în detimentul culorilor roşu, alb, albastru şi argintiu. În cazul său, principala noutate este logo-ul Pirelli, semn că pilotul va face trecerea de la pneuri Michelin la cauciucurile producătorului italian.

Toate celelalte echipe de uzină din WRC şi-au prezentat culorile pentru sezonului 2015:

▶ Citroen DS3 WRC

▶ Hyundai i20 WRC

M-Sport

Comentarii (1)

  • hazard
    Asteptam cu interes spectacolul furnizat de Kubica :)
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru