M-Sport a prezentat culorile lui Ford Fiesta RS WRC pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
M-Sport a dezvăluit noile culori ale maşinilor Ford Fiesta RS WRC cu care va concura în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2015.

Esential 2 este numarul masinilor cu care M-Sport va concura in sezonul 2015
1 Ford Fiesta RS WRC ii apartine lui Robert Kubica, care va concura cu alte culori
M-Sport, echipă independentă care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri cu Ford Fiesta RS WRC, a prezentat miercuri culorile maşinilor pentru sezonul 2015.

Echipa va utiliza în continuare culoarea albastră, însă aceasta este acum pe plan secundar în favoarea unei puternice nuanţe de alb, care domină partea frontală a maşinilor. Culorile sunt inspirate de cele folosite de Ford în anii '80, mai precis din Ford Escort RS 1800 MKII din 1980 pilotat de Hannu Mikkola şi Ford Sierra RS Cosworth din 1989 cu care a concurat Colin McRae.

"Pe parcursul istoriei, maşinile Ford au produs unele dintre cele mai uimitoare nuanţe de culori care au devenit preferate pe întreg globul. Este grozav să vedem câteva dintre aceste culori reflectate pe maşina noastră din sezonul 2015.

O aplecare modernă care croieşte designul tinerei şi ambiţioasei noastre echipe", a declarat Malcolm Wilson, şeful M-Sport.

Maşinile M-Sport sunt însă lipsite şi în acest sezon de logo-ul unui sponsor principal, întrucât Ford, Castrol sau Michelin sunt parteneri tradiţionali ai echipei. Britanicii vor miza în acest an pe serviciile lui Elfyn Evans şi Ott Tanak, în timp ce Robert Kubica va utiliza culori diferite pentru maşina cu care va concura sub culorile propriei sale echipei, Lotos.

Via M-Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru