Volkswagen va anunţa cel târziu în ianuarie dacă intră în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 31.08.2010
Volkswagen analizează participarea în WRC şi va face un anunţ oficial pe această temă cel mai târziu la Raliul Dakar din ianuarie 2011.

Constructorul german Volkswagen a confirmat din nou că este interesat să concureze în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2013, în lumina noului regulament tehnic care va intra în vigoare anul viitor.

Chiar dacă au mai rămas peste doi ani până la eventuală participare, germanii sunt decişi să-şi facă publice intenţiile până la sfârşitul acestui an sau cel târziu cu ocazia Raliului Dakar de la începutul lunii ianuarie. Kris Nissen, directorul de motorsport al Volkswagen, este încântat de noul regulament care va fi introdus în competiţie anul viitor.

"Noile reguli sunt foarte bune şi oamenii din sport au făcut o treabă fantastică. Trebuie să luăm o decizie în privinţa participării cât mai curând posibil pentru că avem nevoie de doi ani pentru a fi acolo şi nu vrem să le oferim celorlalţi constructori prea multe posibilităţi să înveţe despre noua maşină. Dacă am lua decizia mai târziu tot ar fi bine, însă ar fi puţin mai dificil să fim o echipă de top şi să luptăm pentru victorii", a precizat Nissen.

Via | Autosport

 

Taguri: Volkswagen

Comentarii (1)

  • VW in WRC
    Nici nu vreau sa stiu ce bataie vor manca de la Citroen, Ford si Subaru.
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru